Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'SPLIĆANKE' OBARAJU REKORDE Za popularni cabaret osiguran još jedan termin na Gripama

'SPLIĆANKE' OBARAJU REKORDE Za popularni cabaret osiguran još jedan termin na Gripama

Možete ih pogledati u nedjelju, 29. prosinca, u 20 sati

Kad je Gradsko kazalište mladih pred tjedan dana najavilo kako zbog velikog interesa za predstavom 'Splićanke', a u želji da se dostojno oproste od Splita, posljednju izvedbu ovog kultnog cabareta izvode 28. prosinca u maloj dvorani Gripe malo tko je vjerovao u ovakav ishod, poručuju organizatori.

Naime,  u samo nekoliko dana i mala dvorana Gripe potpuno je rasprodana! No, to nije sve. Kako zahtjevi za ulaznicama i dalje pristižu sa svih strana odlučeno je da se organizira još jedan termin u nedjelju, 29. prosinca, u 20 sati u maloj dvorani Gripe.


- Naši telefoni ne prestaju zvoniti, sugrađani zaustavljaju glumice po gradu žaleći se da opet nisu ulovili ulaznice za kupiti. Jedna gospođa se javila s Hvara odakle stiže s društvom od 20 prijateljica, a sad joj treba još 18 ulaznica koje naprosto nemamo. Cijeli vikend proveli smo u kazalištu zajedno sa svim suradnicima vijećajući što učiniti, križajući i sastavljajući nove rasporede i sada s olakšanjem možemo najaviti da smo napravili sve moguće i nemoguće i otvorili novi termin predstave, 29. prosinca, u 20 sati u maloj dvorani ŠC Gripe - kazao je Ivo Perkušić, ravnatelj GKM-a.

Same Splićanke rekle kako zaista nevjerojatno uživaju igrati ovaj cabaret i kako su sigurne da je publika to osjetila i zato ih nagradila ovolikim uspjehom. 

- Da nam je netko pred par mjeseci, kad smo najavili izvedbu na tvrđavi Gripe, rekao da će do kraja godine 'Splićanke' u svega 4 mjeseca pogledati skoro 5000 ljudi nasmijale bi se. Ali to se sada zaista događa. Hvala Vam što ste nam za Božić poklonili Vaše povjerenje, Vaše vrijeme i sve Vaše pohvale. Dat ćemo sve od sebe, ostaviti i srce i dušu na Gripama i priuštiti Vam fenomenalan uvod u Novu Godinu - kazale su glumice.

Najavljena spektakularna novogodišnja izvedba zasigurno će po mnogočemu biti posebna, a ako ste u onoj manjini koja ovu predstavu još nije pogledala požurite po svoje ulaznice koje možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan, pa i vikendom, od 16 do 20 sati (izuzev 25.12.) te online putem www.croatia-tickets.com

Cijena ulaznica za tribinu iznosi vrlo povoljnih 60 kuna, a za parter 80 kuna zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe - Pizzerije Lučac.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice.

- Ako vam nedostaje smijeha i dobre zabave povedite svoje društvo 29. 12. u 20 sati na Gripe i guštajte uz Splićanke jer sigurni smo da će ovo biti najpopularniji izlazak ovog adventa u Splitu! - zaključuju iz GKM-a.


Vaša reakcija na temu