'SPLIĆANKE' OBARAJU REKORDE Za popularni cabaret osiguran još jedan termin na Gripama

'SPLIĆANKE' OBARAJU REKORDE Za popularni cabaret osiguran još jedan termin na Gripama

Možete ih pogledati u nedjelju, 29. prosinca, u 20 sati

Kad je Gradsko kazalište mladih pred tjedan dana najavilo kako zbog velikog interesa za predstavom 'Splićanke', a u želji da se dostojno oproste od Splita, posljednju izvedbu ovog kultnog cabareta izvode 28. prosinca u maloj dvorani Gripe malo tko je vjerovao u ovakav ishod, poručuju organizatori.

Naime,  u samo nekoliko dana i mala dvorana Gripe potpuno je rasprodana! No, to nije sve. Kako zahtjevi za ulaznicama i dalje pristižu sa svih strana odlučeno je da se organizira još jedan termin u nedjelju, 29. prosinca, u 20 sati u maloj dvorani Gripe.


- Naši telefoni ne prestaju zvoniti, sugrađani zaustavljaju glumice po gradu žaleći se da opet nisu ulovili ulaznice za kupiti. Jedna gospođa se javila s Hvara odakle stiže s društvom od 20 prijateljica, a sad joj treba još 18 ulaznica koje naprosto nemamo. Cijeli vikend proveli smo u kazalištu zajedno sa svim suradnicima vijećajući što učiniti, križajući i sastavljajući nove rasporede i sada s olakšanjem možemo najaviti da smo napravili sve moguće i nemoguće i otvorili novi termin predstave, 29. prosinca, u 20 sati u maloj dvorani ŠC Gripe - kazao je Ivo Perkušić, ravnatelj GKM-a.

Same Splićanke rekle kako zaista nevjerojatno uživaju igrati ovaj cabaret i kako su sigurne da je publika to osjetila i zato ih nagradila ovolikim uspjehom. 

- Da nam je netko pred par mjeseci, kad smo najavili izvedbu na tvrđavi Gripe, rekao da će do kraja godine 'Splićanke' u svega 4 mjeseca pogledati skoro 5000 ljudi nasmijale bi se. Ali to se sada zaista događa. Hvala Vam što ste nam za Božić poklonili Vaše povjerenje, Vaše vrijeme i sve Vaše pohvale. Dat ćemo sve od sebe, ostaviti i srce i dušu na Gripama i priuštiti Vam fenomenalan uvod u Novu Godinu - kazale su glumice.

Najavljena spektakularna novogodišnja izvedba zasigurno će po mnogočemu biti posebna, a ako ste u onoj manjini koja ovu predstavu još nije pogledala požurite po svoje ulaznice koje možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan, pa i vikendom, od 16 do 20 sati (izuzev 25.12.) te online putem www.croatia-tickets.com

Cijena ulaznica za tribinu iznosi vrlo povoljnih 60 kuna, a za parter 80 kuna zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe - Pizzerije Lučac.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice.

- Ako vam nedostaje smijeha i dobre zabave povedite svoje društvo 29. 12. u 20 sati na Gripe i guštajte uz Splićanke jer sigurni smo da će ovo biti najpopularniji izlazak ovog adventa u Splitu! - zaključuju iz GKM-a.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(56160, "");
Pregledaj komentare