Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Splićanke' rasprodale i Gripe

'Splićanke' rasprodale i Gripe

Za one koji još nisu nabavili karte postoji još šansa

Svega nekoliko dana bilo je potrebno da najpopularnija splitska predstava 'Splićanke' rasproda sve ulaznice za Malu dvoranu ŠC Gripe. I ovaj dokazale da će ovaj cabaret ostati upisan u popis onih kultnih predstava koje jednostavno morate pogledate. 

- Ova energična predstava oduševila je dosad više od 13.000 gledatelja samo u Splitu, a vjerujemo kako će oduševiti i sve one koji će imati priliku pogledati je na najavljenoj turneji. Tek neki od gradova koje je GKM u suradnji s Amadeus events najavio za predstojeću godinu su HNK Zadar 13.  veljače, HNK Šibenik 14. veljače te velika dvorana KD 'Vatroslav Lisinski' 27. travnja. Popularnost ove predstave nije nikakva tajna već se radi o zaista izvrsnoj predstavi u režiji vrsnog  Ivana Lea Leme koji je i autor predstave, a odličan glumački ansambl koji čine Mia Vladović, Lidija Florijan, Ana Gruica Uglešić, Nada Kovačević i Ana Uršula Najev, Lemin uradak dovele su do savršenstva. Energija kojom osvajaju publiku naprosto je zarazna te su sve dosadašnje izvedbe ispraćene s ovacijama. Nema sumnje da će i ova izvedba na Gripama biti pravi spektakl te da će ovo biti najbolji adventski provod koji se nudi u gradu u predstojećim blagdanskim danima -poručili organizatori.

Ako su vam ulaznice za 'Splićanke' i ovog puta izmaknule pred nosom, postoji još šansa da dođete do njih. Za to su se pobrinuli Bakra - Steak & Pizza Bar i Konoba - Pizzeria Lučac koji za Božićne blagdane poklanjaju svojim gostima upravo ulaznice za cabaret 'Splićanke' koji se održava u subotu 28. prosinca na Gripama. Svi gosti koji rezerviraju stol za 4 osobe u 'Bakri' ili 'Lučcu' ove nedjelje od 16 sati i kasnije te cijeli ponedjeljak (23. prosinca) na poklon će dobiti dvije ulaznice. Na ovaj način prijatelji kulture grada Splita Bakra - Steak & Pizza Bar i Konoba - Pizzeria Lučac žele svojim posjetiteljima dodatno uljepšati blagdane a svim sugrađanima poželjeti Sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

Vaša reakcija na temu