Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HL 'Sreća je pronašla put do mene': Dobitnici iz Matulja i Oroslavlja podigli vrijedne dobitke

'Sreća je pronašla put do mene': Dobitnici iz Matulja i Oroslavlja podigli vrijedne dobitke

'Tko ne igra ne može ni dobiti'

Prošlog tjedna dva su dobitnika posjetila glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi podigli svoje vrijedne dobitke.

U Lotu 7 sreće je imao dobitnik koji je u 91. kolu, 15. studenog, osvojio 50.000,00 eura. Da je osvojio značajnu svotu otkrio je dok je pratio televizijsko izvlačenje: 'Kako su se izvlačili brojevi, tako se i meni razvukao osmijeh na licu', priznao je dobitnik koji je pogodio 6+1 na Lotu 7. Svoje brojeve bira nasumično, a da će se jednom izvući oni pravi uvijek se potajno nadao: 'Tko ne igra ne može ni dobiti, zato ću ja nastaviti i dalje igrati po svom'. izjavio je.

Drugi dobitnik podignuo je Jackpot dobitak u igri 'Sve ili ništa' u iznosu od  80.000,00 eura. U jednoj od četiri odigrane kombinacije nije pogodio niti jedan od izvučenih 11 brojeva: 'Sve sam promašio, ali sam ipak osvojio Jackpot', izjavio je sretni dobitnik. Vijest o dobitku proširila se društvenim mrežama, a kada je shvatio da je upravo njegov listić dobitni ostao je opušten: 'Svaki igrač se potajno nada da će osvojiti dobitak, pa tako sam i ja. Zato sam ostao smiren kad sam saznao za Jackpot, sreća je pronašla put do mene', zaključio je.

U igri 'Sve ili ništa' svaki dan imate priliku osvojiti Jackpot od 80.000,00 eura (602.760,00 kn). Večeras je novo izvlačenje Lota 7 za Jackpot u iznosu od 1.200.000,00 eura (9.041.400,00 kn).

Vaša reakcija na temu