Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Publika o TBF-u: Za mene su najbolji splitski bend svih vremena

VIDEO Publika o TBF-u: Za mene su najbolji splitski bend svih vremena

'Njihov stil je i moj stil', poručila je Magdalena

Večeras se održao koncert TBF- a i Jazz orkestra HRT-a, kojim je ravnao Miron Hauser, na Prokurativama u sklopu 64. Splitskog festivala. Publika je ovacijama nagradila izvođače, a pred našim kamerama otkrili su što im znači kultni splitski sastav.

- Cijelu mladost sam prošao uz TBF, za mene su najbolji splitski bend svih vremena. Obožavam ih. Svaki put kada sam slobodan idem na njihove koncerte, neću ih propustiti nikada u životu - kazao nam je Danijell.

- Volim TBF u svakom izdanju, prate oni mene i ja njih, odlično opisuju naš grad. Njihov stil je i moj stil - poručila je Magdalena, a potom nam je jedna vesela ekipa otkrila kako se s njihovim stihovima lako mogu poistovjetiti.

-Došli smo čak iz Nizozemske na ovaj koncert, to vam dovoljno govori - zaključili su.

Pogledajte u videozapisu što su nam još ispričali.

Vaša reakcija na temu