Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press  VIKEND U SOLINU Javna ustanova u kulturi Zvonimir priprema bogati program narednog vikenda
Kultura Piše: Dalmatinski portal

VIKEND U SOLINU Javna ustanova u kulturi Zvonimir priprema bogati program narednog vikenda

Donosimo detalje

Javna ustanova u kulturi Zvonimir Solin priprema bogati program narednog vikenda u novoobnovljenoj dvorani Doma kulture.

Petak 25.10 / Subota 26. 10. / Dramska predstava / Bračna postelja

U petak, 25.10. s početkom u 20 sati na programu je premijera predstave "Bračna postelja" autora Jana de Hartoga, koju je preveo, adaptirao i režirao Tomislav Pavković. Igraju Silvana Stanić i Robert Kurbaša, dok kostimografiju potpisuje Lucija Prstec Smolčec. Oblikovatelj zvuka je Frane Mihalj

Važno je napomenuti da je ovo prva predstava koju je u svojoj povijesti Javna ustanova u kulturi Zvonimir Solin u potpunosti samostalno producirala. Repriza predstave na programu je u subotu, 26. listopada 2024., s početkom u 19.30 sati. 

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti u Suvenirnici Zvonimir ili sat vremena prije početka programa na ulazu u dvoranu.

Nedjelja 27.10. / koncert / Zlatni snovi / u počast pjesmama Zdenka Runjića

U nedjelju, 27.10. u Domu kulture Zvonimir u 19.30 sati na programu je koncert pod nazivom 'Zlatni snovi - u počast pjesmama Zdenka Runjića' kojeg izvodi Orkestar Hrvatske ratne mornarice pod ravnanjem mo. Tonća Ćićerića, uz soliste Anu Opačak, Helenu Gudelj, Kristiana Ordulja i Sašu Jakelića. Na programu su naslovi 'Pismo ćali', 'Ništa nova', 'Sunčane fontane', 'Četri stađuna', 'Cvijet čežnje' i druge skladbe jednog od najvećih hrvatskih skladatelja zabavne glazbe. 

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti u Suvenirnici Zvonimir ili sat vremena prije početka programa na ulazu u dvoranu.

Vaša reakcija na temu