Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press 'Vla Vla Vlajland' na Mertojaku, ulaz besplatan

'Vla Vla Vlajland' na Mertojaku, ulaz besplatan

Cabaret izvodi Ecija Ojdanić

Mertojačko kulturno ljeto nastavlja svoje kazališno putovanje u Mertojačkom amfiteatru - krugu u srijedu, 11. rujna, u 20 sati predstavom 'Vla Vla Vlajland'.

Riječ je o jednoj arhetipskoj Vlajni koju izvodi glumica Ecija Ojdanić. Hrabro se bori protiv stečenih predrasuda, suočavajući se s pogrešnim odgojem i nasilnim tradicijama. 

'Vrsna glumica Ecija Ojdanić odrasla je na Mertojaku. Predstava je osvojila srca publike diljem Hrvatske i šire te je nagrađivana kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Postala je jedna od najigranijih tijekom pandemijskog razdoblja, s više od 80 uspješnih izvedbi u to vrijeme te je zbog velikog interesa u nekim mjestima igrala po dva i više puta. Ove je godine obilježila i svoju svečanu 200. izvedbu', ističu organizatori. 

Ulaz je besplatan.

'Ovo je sretan tjedan za mene, imam pet predstava u Dalmaciji. Lijepo je kad se vlajina vrati u Dalmaciju. Igrat ću moju omiljenu  predstavu cabaret 'Vla, Vla Vlajland', posebno me raduje što ću ga na poziv Vijeća kotara Mertojak igrati na krugu - amfiteatru moga Mertojaka, na ulicama i trgovima gdje sam odrasla', kazala je Ojdanić. 



Vaša reakcija na temu