'Volim Imotski' donira odjel COO Slava Raškaj na Kamenmostu

'Volim Imotski' donira odjel COO Slava Raškaj na Kamenmostu

'Vjerujemo kako je ovo samo početak jedne lijepe godišnje tradicije'

Projekt 'Volim Imotski' donirat će imotskom Centru za odgoj i obrazovanje 'Slava Raškaj' na Kamenmostu deset posto prihoda koje prodajom suvenira ostvari do 31. prosinca ove godine.

Odjel splitskog Centra 'Slava Raškaj' na Kamenmostu brine o jednoj od najranjivijih skupina, 50-ak djece Imotske krajine s poteškoćama u razvoju.

- 'Volim Imotski' nastao je, kao što ime i kaže, iz ljubavi prema Imotskom, Imotskoj krajini, njezinim ljudima i običajima. Upravo nas je to potaklo da među nama pronađemo one kojima je pomoć najpotrebnija i podržimo ih. Vjerujemo kako je ovo samo početak jedne lijepe godišnje tradicije - o donacijama govori Helena Puljiz, inicijatorica projekta Volim Imotski. 

- Od uporabnih predmeta koji svakodnevno podsjećaju na najljepši grad Dalmatinske Zagore, pa do autorske reinterpretacije baštine, želimo ovim projektom i Imoćanke i Imoćane i njihove goste, prijatelje, partnere, susjede… sve ljude dobre volje, podsjetiti na dva puna jezera razloga zašto volimo Imotski - zaključila je Puljiz.


 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare