Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV 11. SEZONA SUPERTALENTA Matija Petrić za 'duet sam sa sobom' dobio prvi zlatni gumb

11. SEZONA SUPERTALENTA Matija Petrić za 'duet sam sa sobom' dobio prvi zlatni gumb

Žiri je odgledao čak 150 pojedinačnih i grupnih nastupa, u polufinalu ima mjesta za samo 30

Na Novoj TV započela je nova, 11. sezona talent showa 'Supertalent'. Članovi žirija su Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić. Tijekom audicija žiri je imao prilike vidjeti čak 150 pojedinačnih i grupnih nastupa, no u polufinalu ima mjesta za samo 30 najboljih točaka.

Prva je nastupala akrobatkinja Meri Toskić, koja je oduševila žiri i dobila četiri 'da'.

Pozornicu su plesnim akrobacijama rasplamsali Anja i Miran - duo Aerial Harmony.

Titulu najsmješnijeg nastupa večeri odnio je Japanac Tonikaku koji je najavio točku koju žiri još nije vidio.

Potom su na pozornicu stilgi Eva Obad i njezin pas Bura, od milja zvan Burek. Žiri je bio oduševljen mnoštvom trikova koje su uvježbale pa su dobile četiri 'da'.

Desetogodišnji Dominik Đulabić izveo je točku koja je imala nekoliko različitih elemenata – od trikova i šala do oponašanja zvukova automobila i beatboxa.

Za čak četiri elementa u svojoj točki zaslužio je i 4 ‘da’ od žirija.

Miki Dark šokirao je i žiri i publiku - zapalio je Fabijana.
- U jednom trenutku sam samo osjetio toplinu po nogama i svemu. Bilo me strah da mi noge ne gore - poručio je Fabijan nakon bizarnog nastupa za koji je Miki Dark dobio tri prolazna glasa.

Žiri je pjevanjem oduševio Paško Bradarić Šlujo. Šarmantni mladić izborio je prolaz u idući krug natjecanjal.

Stevan Lakatoš na harmonici je izveo obrade skladbi 'Ciglja u zidu' i 'Darling'. Svima se svidjelo osim Martini, koja je prigovorila da je preglasno. Stevan je osvojio tri 'da'.

Na svili koja je visjela sa stropa je zaplesao Matija Hanževački te oduševio žiri koji mu je osigurao prolaz u idući krug.



Matija Petrić posljednji je nastupio u prvoj epizodi ovogodišnjeg showa. Žiri je ostavio bez daha izvevši 'duet sam sa sobom' pokazavši nevjerojatni raspon svojih glasnica. Fabijan mu je stisnuo zlatni gumb.

Vaša reakcija na temu