Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
12. Ples s anđelima u duhu Valentinova u Vanilla clubu

12. Ples s anđelima u duhu Valentinova u Vanilla clubu

Ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt Splitsko-dalmatinske županije

Ako želite Valentinovo obilježiti na sasvim drugačiji način i svoju ljubav podijeliti u najboljem raspoloženju dođite na 12. po redu 'Ples s anđelima', jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama, u nedjelju, 17. veljače, od 17 do 20 sati u Vanilla clubu.

Podsjetimo, ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt Splitsko-dalmatinske županije. Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama ovog podneblja te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se 10 godina odvijala u doba Valentinova. No, posljednjih nekoliko godina 'Ples s anđelima' odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika!

- Posebno smo ponosni što smo redovni dio programa Splitskog krnjevala, ove godine ga na neki način kao prvo događanje i započinjemo - kažu organizatori.

Ovogodišnji 'Ples s anđelima' održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan u klubu Vanilla na bazenima u Poljudu koji cijelo desetljeće besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu, kao i DJ Tony Sanchez koji je od samog početka dio ove jedinstvene priče i zaslužan za fantastičnu atmosferu svih dosadašnjih anđeoskih plesova.

Na Ples i ove godine dolaze korisnici ustanova: Centar Slava Raškaj, Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra Fra Ante Sekelez iz Vrlike, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,..., a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.

Vaša reakcija na temu