Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
2. FESTIVAL 'S OKUSOM SOLI...' Na Sustipanu uživajte s klapom Rišpet
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

2. FESTIVAL 'S OKUSOM SOLI...' Na Sustipanu uživajte s klapom Rišpet

Prvi put nakon više od dvije godine, nastupaju u rodnom Splitu

Klapa Rišpet nastupit će 18. kolovoza u 21 sat na Sustipanu u Splitu, u sklopu festivala 'S okusom soli…'. Ulaznice za koncert mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na ulazu na dan koncerta od 18 sati.

'Više od dvije godine prošlo je od našeg velikog koncerta u Spaladium areni i jedva čekamo 18. kolovoza i novi nastup Rišpeta u Splitu. Nakon ludnice u prepunom Spaladiumu 2020. godine, naša splitska publika će nas ovaj put imati prilike poslušati u intimnoj atmosferi, na čarobnom Sustipanu, u okviru festivala “S okusom soli…'. Poželjeli smo se svirati doma, a Sustipan je idealno mjesto za divan koncert. Uskoro nam izlazi i novi singl 'Lipo mi je tu', veseli ljetni hit koji ćemo promovirati i na Sustipanu”, istaknuo je Pero Kozomara, producent i skladatelj klape Rišpet. 

Nabrojiti sve hitove klape Rišpet i izdvojiti najdražu pjesmu prepuštamo svakome od vas, ali ono u što smo sigurni je to da ćete garantirano uživati u svakoj minuti, jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se slavi, raduje i zaljubljuje. Jedna od naših najnagrađivanijih i najtraženijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunima ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim ugođajem. Možemo zaključiti kako nas u Splitu u srcu kolovoza neminovno čeka još jedan nezaboravan glazbeni doživljaj prepun emocija i prepoznatljivog dalmatinskog temperamenta, koji će itekako ostati upamćen. Čaroban spoj intimne atmosfere, jedinstvene lokacije Sustipana uz dobro poznate zvukove Rišpeta, čine događaj koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta. 

Na Sustipanu će u sklopu festivala 'S okusom soli', koji traje od 17. do 20. kolovoza, uz klapu Rišpet nastupiti i Božo Vrećo, Vlatko Stefanovski i V3 Trio te Queen Real Tribute.

Ne propustite glazbeni događaj ljeta - festival 'S okusom soli…'! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta od 18 sati.

Vaša reakcija na temu