35 GODINA KARIJERE Zorica Kondža priprema veličanstven koncert u Lisinskom

35 GODINA KARIJERE Zorica Kondža priprema veličanstven koncert u Lisinskom

'Vrijeme ljubavi' održat će se 12. veljače, a ulaznica je ostalo još malo

Zorica Kondža će 35 godina svoje karijere obilježiti veličanstvenim koncertom u Lisinskom, 12. veljače. ‘Vrijeme ljubavi’ je naziv koncerta s kojim će sa svojom publikom ujedno proslaviti i Valentinovo. 

- Prošlo je pet godina od prošle obljetnice, kada sam trideset godina karijere, proslavila isto u Lisinskom, a nekako su brzo prošle te godine. Želim ovu obljetnicu, ponovno okruniti na istoj pozornici. Veseli me dolazak pred zagrebačku publiku u hram glazbe i druženje, kao i spomenuta proslava sa svojim kolegama, s kojima sam snimila duete. Ulaznica je ostalo još malo, stoga požurite po svoju, i vidimo se na koncertu - istaknula je Zorica.

Uz njene hitove poput, 'Zar je voljeti grijeh', 'Ima jedan svijet', 'Najljepše je kad si tu', 'Tako lako', 'Ti si moj san', 'Molitva za tebe', 'Zauvijek' i mnoge druge, žive stare, ali i nove generacije. Kondžin jedinstveni vokal, istovremeno prepun snage, ali i duboke emocije, uz nezaobilazni duh Mediterana, osvojit će vas na koncertu iskrene romantike 'Vrijeme ljubavi'.

Prije pet godina je održala nezaboravan koncert u Lisinskom, kojim je tada proslavila trideset godina karijere, uz Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Nenu Belana, Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57223, "");
Pregledaj komentare
29