Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
A'E kitchen ovog vikenda poklanja večeru za dvoje ljubiteljima kulinarskog showa Masterchef jer im u goste dolaze natjecatelji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

A'E kitchen ovog vikenda poklanja večeru za dvoje ljubiteljima kulinarskog showa Masterchef jer im u goste dolaze natjecatelji

Splitski restoran je pripremio zanimljiv program

A'E kitchen ovog vikenda, 6. svibnja, ugostit će natjecatelje iz Masterchef kuhinje: Luciju Davidović, Maju Jalšovec i Ivicu Višića, koji će zajedno sa cheficom Anitom Vuković pružiti užitak u gastronomiji svim gostima.

U A'E će biti zanimljivih događanja i narednih dana: 5. svibnja (petak) uslužuju delicije sa šparogama u četiri slijeda i četiri čaše Sauvignon vina. Potom 11. svibnja (četvrtak) Lacman winery s Hvara održava prezentaciju prirodnih i orange vina koja će biti popraćena s finger food jelima.

Rezervacije se vrše na broj 091 6401 950.

A'E kitchen & wine bar daruje večeru za dvoje ljubiteljima showa Masterchef, a sretnika ili sretnicu ćemo dobiti preko Facebook stranice Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu