Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
A Touch of Soul
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

A Touch of Soul

Zanimljiv program pripremili su nam bistro Soul i vina Touch

Vino (wine, vin, wein, woinos..) božansko piće pored toga što uveseljava, liječi, povezuje i spaja ljude, inspiracija je i za stvaralaštvo mnogim umjetnicima, pjesnicima i kompozitorima. Vino se ne pije da bi se popilo, niti da se njime gasi žeđ, pije se da bi se osjetilo i da bi se u njemu istinski uživalo. Strast prema vinu ne dijele samo vinogradari, enolozi i somelijeri nego i obični ljubitelji vina. 'Dan bez vina, dan bez sunca', francuska je poslovica.

Legenda kaže da je grčki bog vina Dioniz imao najbolje vinograde i podrume u Strumičkom vinogorju, vinski mikrolokalitet smješten u dolini između dvije rijeke, okružen visokim planinama. Prosječno 210 sunčanih dana godišnje uz idealnu temperaturu zraka i pjeskovito tlo savršeni su preduvjeti za uzgoj vinove loze. Upravo zbog toga su iz Touch vina odlučili zasaditi vinograde u samom srcu jugoistočne Makedonije i izgraditi vinariju po najzahtjevnijim vinskim standardima. Tehnički - savršeno izvedeno, a dodali su taj glavni sastojak Touch vina - dodir ljubavi koji dosljedno prati svaki korak na putu stvaranja vinske bajke.

- Bilo da ste ljubitelj crvenih, bijelih ili roze vina, razloga je bezbroj da postanete poštovatelj vina, zato nazdravite, pronađite okuse i mirise, družite se i guštajte. Nakon toga započinje čarolija... - poručili su iz bistroa Soul, koji u subotu, 14. siječnja, predstavlja Touch vina u večeri pod nazivom 'A Touch of Soul'.

- Kako je lako spojiti ove dvije riječi u smislen i intrigantan naslov tako je i sa sljubljivanjem Touch vina i Soul music and food ponude.  Svratite, zgrabite welcome drink i probajte ostatak Touch i Soul ponude po posebnim promotivnim cijenama. Ljubitelji vina i vi koji ćete to postati, živjeli i dobro nam došli - dodali su. 

Bistro Soul: 099 672 1241 / soulrezervacije@gmail.com
www.soulsplit.info / Facebook / Instagrama 
Touch vina:
www.touch.wine  / Facebook / Instagram 
Vaša reakcija na temu