Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ABC Rent: Dalmatincima su još uvijek malo apstraktna vjenčanja u šatorima
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

ABC Rent: Dalmatincima su još uvijek malo apstraktna vjenčanja u šatorima

Mladenci samo trebaju pronaći lokaciju, sve ostalo je na nama

Tvrtke iz raznih dijelova Hrvatske nisu rijetkost na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni. Jedna od takvih je i tvrtka ABC Rent iz Svetog Ivana Zeline. Oni izlažu zajedno s još tri tvrtke, a to su Navigare catering, RDI Round rasvjeta i TNT Cvjećarnica. 

A nešto više nam je kazala direktorica ABC Renta Ivanka Kudeljan...

- Godinama odlazimo na sajmove slične vrste, ali ovo nam je prvi put da smo u Splitu. Postoji određeni interes, ali očito je da su vjenčanja u šatorima ovdje još pomalo apstraktna. U našem dijelu Hrvatske je dosta bolje i takva vjenčanja su puno češća.

Ipak, to ne znači da se mladenci u Dalmaciji ne odlučuju za takvu vrstu proslave ovog svečanog čina.

- Imali smo vjenčanja u Kaštelima, Zadru i zadarskom zaleđu. Možda je tamo nešto lakše jer su ravnije lokacije, a upravo sve što mladenci moraju napraviti kod ovakve vrste vjenčanja je da pronađu adekvatno mjesto. Za sve ostalo se brinemo mi. Nema nikakve bojazni od loših vremenskih uvjeta, to su ipak profesionalni šatori - zaključila je direktorica.

Vaša reakcija na temu