Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AD NAILS 'Muškarci sve češće dolaze na manikuru'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

AD NAILS 'Muškarci sve češće dolaze na manikuru'

Jednu čitateljicu razveselit ćemo uslugom studija za nokte

Studio za nokte AD nails smjestio se na Kili, na adresi Vrboran 25, a vlasnica Ana Delić otkrila je kako među klijentima ima sve više muškaraca koji vole profesionalno urediti svoje nokte.

- U ponudi imamo trajni lak, gel i gradivni trajni lak kojeg klijenti u zadnje vrijeme najčešće koriste. Boje i oblici noktiju su stvar individualnih želja, ali svako godišnje doba stvori neki svoj trend. Tako su u ljetnim mjesecima najtraženije fluorescentne boje zelena, žuta, narančasta i pink. Jesenski i zimski period najviše se traže tamnije nijanse, tu prevladavaju bordo nijanse, dok u proljeće nude nijanse postanu najtraženije. Za Božić je crvena s blagdanskim motivima hit, dok za Valentinovo srca postaju najtraženiji motiv. U naš studio rado dolaze muškarci i na manikuru, pogotovo oni koji zbog posla isprljaju ruke. Poput mehaničara kojima se zacrni okolo prstiju, to im s vremenom postane teško isprati. I muškarci vole imati uredne ruke i noge - ispričala nam je Delić.

U ponudi salona, osim spomenutih usluga, nude popravak i produživanje noktiju, a koriste proizvode Julijana nails. 

- Kod nas klijenti ne čekaju puno na termin, to mi je bilo jako važno.  Ne uzimam puno narudžbi, želim da klijenti imaju termin u nekom normalnom vremenskom intervalu. Trajnost lakova je od tri do četiri tjedna. Volim kada su ljudi zadovoljni i žele se vratiti - zaključuje naša sugovornica.

Vlasnica studija je odlučila nagraditi jednu čitateljicu Dalmatinskog portala manikurom i trajnim lakom, a detalje pronađite na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu