Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Niko Goga ADIO LITO Davor Gobac i Let 3 pripremaju rock spektakl u Trogiru

ADIO LITO Davor Gobac i Let 3 pripremaju rock spektakl u Trogiru

Ova glazbena poslastica stiže od organizatora KulaKula festivala

Prošlo je tek nešto više od dva tjedna od završetka KulaKula festivala u Trogiru koji se održao na dvije premium lokacije i to na prepoznatljivom bazenu hotela Brown Beach House te u Kuli Kamerlengo, spomeniku kulture koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a sada od organizatora KulaKula festivala stiže još jedna ljetna glazbena poslastica. 

Impozantna Kula Kamerlengo opet postaje poprište urbane glazbene priče koja će ovaj put ugostiti kultne rokere iz grupa Psihomodo Pop i Let 3. Ovaj rock spektakl zakazan je za 8. rujna pod parolom 'Adio lito!' i savršena je prilika da svi posjetitelji još jednom iskuse djelić najljepše trogirske festivalske priče koja je obilježila ovo ljeto.

Organizatori su svim posjetiteljima druge večeri KulaKula festivala osigurali besplatan ulaz na ovaj događaj zbog vremenskih neprilika koje su prekinule nastup riječkih rokera iz grupe Let 3 te im poklonili nastup grupe Psihomodo Pop. Ovaj potez oduševio je posjetitelje festivala koji su društvene mreže zasuli pozitivnim komentarima.

- Trogir, topla rujanska večer, nestvarna vizura Kule Kamerlengo, samo su neki od razloga da uz KulaKula festival proslavite sve ono što ljeto čini najbezbrižnijim godišnjim dobom - poručuju organizatori.

Ulaznice potražite putem sustava Entrio Tickets, a za više informacija zaputite se na službenu Facebook stranicu.

Vaša reakcija na temu