Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT COCCOLO Trogirski restoran pripremio iznenađenje za vjerne goste
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENT COCCOLO Trogirski restoran pripremio iznenađenje za vjerne goste

Nude 20 posto popusta

Stiglo nam je posebno doba godine, vrijeme darivanja, mira i ljubavi - stigao nam je Coccolo advent. Za dobro blagdansko raspoloženje Coccolo vas časti s 20 posto popusta za gotovinsko plaćanje na cijeli jelovnik. 

- Rezervirajte stol na broj 091 611 7356 i vidimo se! - poručili su iz trogirskog restorana, dodavši da popust ne vrijedi subotom i nedjeljom i za narudžbe dostave.

Restoran vodi chef Roko Puče, a nacionalnu je pozornost dobio nudeći bifteke omotane u zlatne listiće. Njihov redoviti gost pri posjetu Dalmaciji je MMA borac Alistair Overeem, kao i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat.


Vaša reakcija na temu