Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ADVENT NA ZVONČACU Doček Nove uz TBF: 'Bit će tarapana. Dođite i veseli budite'

ADVENT NA ZVONČACU Doček Nove uz TBF: 'Bit će tarapana. Dođite i veseli budite'

Posjetitelje očekuje svakodnevni glazbeni program

Bogat program Adventa na Zvončacu, jednog od četiriju koliko ih se organizira u Splitu, bit će u organizaciji tvrtke Star Magic.

Svakako je najvažnije istaknuti da će u sklopu Adventa koji počinje 1. prosinca, biti organiziran doček Nove godine u koju će Splićane i goste uvesti TBF. Zbog epidemioloških mjera, na svim večernjim koncertima, od uvodnog kada nastupa Alen Islamović pa do posljednjeg, trebat će covid potvrde. Organizatori će omogućiti i testiranje na ulazu koje će sve večeri koštati 50 kuna, a za Novu godinu besplatno.

Alijana Vukšić, direktorica splitske Turističke zajednice je podsjetila koliko je situacija složena i čestitala organizatorima na uspjehu.

-  Pomoći ćemo i biti dio organizacije. Vjerujem da će program biti zanimljiv djeci i svim građanima. Bez obzira na tešku situaciju sigurna sam da će pružiti toplinu u srcu koja nam treba, posebno u blagdansko vrijeme - rekla je Vukšić.

Novost je i da dječji program koji je do sada bio organiziran u Đardinu seli na Zvončac. U dvodnevnom svojevrsnom dječjem festivalu nastupit će i Minea.

Organizatorica Bojana Oluić je najavila niz iznenađenja, ali i otkrila kako su se svi izvođači rado odazvali nastupu u Splitu. 

- Uz neizvjesnu situaciju nije bilo lako organizirati, ali rezultati su za sada dobri. Također, interes za koncertom TBF-a je velik i vjerujem da će ovogodišnji Advent biti dobra priča - kazala je.

Dodajmo i da je promotivni paket ulaznica za TBF po cijeni od 60 kuna gotovo rasprodan.

Istaknimo i da će 7. prosinca, na rođendan legendarnog Olivera Dragojevića koncert održati Petar Dragojević u njegovu čast. 

Pozivnicu za Silvestrovo poslali su i dvojac iz TBF-a, Mladen i Luka.

- Nama je jako drago šta nastupamo za doček, specijalno šta smo doma, a uz to prostor je bivše bašte Zovnčac koja nosi romantične stvari i šta se tiče mog života - kazao je Mladen.

Još je dodao: 'Bit će tarapana, najbolje u gradu! Dođite, dođite i veseli budite!'

Što se tiče gastronomske ponude, dodajmo i da će biti 10 kućica vrhunskih splitskih restorana.

Vaša reakcija na temu