Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT PARK MERTOJAK Provjerite program božićnog vikenda
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENT PARK MERTOJAK Provjerite program božićnog vikenda

Glazba, kvizovi, tombula...

Ovaj vikend na Mertojaku je domaći baš kao što je i sam advent u tom dijelu Splita. I ekipa i atmosfera.

- Ako vam je do adventskog ugođaja, a da pritom tura pića nije 100 eura, da se ne triba upicanit ka za na pir i da ne triba lajat po ure na misec i tražit parking ka u centru grada, onda ćete sigurno doć u park na Mertojak, a pogotovo što zovu savršeno vrime - poručili su organizatori Advent parka Mertojak.

Vikend program kreće u petak kada će okupljenje od 21 sat rasplesati The Groovies band uz stare stare hitove. Subota je aktivna 'od jutra do sutra' pa je tako u 12 sati dječja predstava 'Blagdanske ludorije' uz dolazak Djeda Božićnjaka. Nakon toga je na programu jedinstveni obiteljski kviz u kojem će roditelji s djecom rješavati pitanja. 

- Roditelji, budite sigurni da nećete sve znati sami! Kviz će biti odrađen od ekipe profesionalaca s pub kvizova pa očekujte dobru stvar uz bogate nagrade - naveli su organizatori.

Još su dodali:

- Kao da to nije dovoljno nagrađivanja, idemo jako do kraja pa tako organiziramo tombulu s glavnom nagradom od ni manje ni više 1.000 eura! Da izgori sve do kraja pobrinut će se isto naš domaći momak iz kvarta svojim glasom koji će vas raspametiti. Pozivamo vas da dođete, stvarno se isplati iako Borna ima takvu glasčinu da ako i ne dođete, samo poslušajte s balkona i prozora pa javite dojmove. 

Božićni program nastavlja se na sam Božić velikim koncertom Dreamers benda s najvećim domaćim hitovima, a na Sv. Stjepana očekuje nas nastup XXS benda. Ostatak programa organizatori žele zadržati za sebe, smatraju da će tako biti zanimljivije.


Vaša reakcija na temu