Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT U MANDRACHU Svečano otvaranje u subotu, provjerite program!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENT U MANDRACHU Svečano otvaranje u subotu, provjerite program!

Posebni adventski koncert održat će Marko Kutlić

Advent je vrijeme druženja, darivanja i zabave. Upravo iz ovih razloga, restoran i bar Mandrach je pripremio spektakularan adventski program. Smješteni na adresi 8. Mediteranskih igara 5, ove zime je Mandrach mjesto zajedničkog druženja, međusobnog darivanja i zabave uz ukusna jela, pića te vrhunsku glazbenu zabavu.

Osim prigodne gastro ponude iz kućice s adventskim jelima, posjetitelji će moći uživati i u posebnom adventskom ugođaju na otvorenom uz more; stolovi su s vatrom, tu je foto kutak, tople dekice, organizirani su DJ nastupi i gostovanja glazbenih zvijezda.. 

- Budite s nama svaki dan od ponedjeljka do petka, od 18 do 24 sata, a vikendom od 10 do 24 - poručili su iz Mandracha. 

Za uzavrelu blagdansku atmosferu zadužena su poznata DJ imena; Laaxen, Sodeen, Leete, Vali, Inzo.

Od poznatih imena s hrvatske glazbene scene nastupaju mlade snage zvjezdanog neba koje će svojim vokalima i vrhunskim izvedbama stvoriti toplinu adventske večeri: Marko Kutlić (9.12., otvorenje), Jure Brkljača (13.12.), Damir Kedžo (20.12.) i Lorena Bućan (24.12., Badnjak)

Svakog petka u restoranskom dijelu je i dalje neizostavna večer s Pecom

- U ponudi restorana je novi jelovnik, a posebno naglašavamo dane bakalara koji nudimo u nekoliko originalnih recepata - naveli su. 

Restoran i bar Mandrach već je prepoznat kao oaza ugođaja i ugodnog ambijenta, dostupan i otvoren svim gostima. Prostor je pažljivo uređen kako bi stvorio, na prvi pogled, privlačnu atmosferu, a spoj tradicije i modernosti ogleda se u svakom detalju. U Mandrachu se gost susreće s gastronomskom raznolikošću, a svaki zalogaj je izazov okusima, obogaćen strašću prema kulinarskoj umjetnosti. 

Raznoliki i šareni ukrasi, bogati glazbeni i zabavni program, uz promotivne cijene adventskih delicija i pića garancija su za najposebniji advent u Splitu. Posjetitelji Mandracha, u nezaboravnoj blagdanskoj čaroliji s bogatim adventskim programom, uživat će do 31. prosinca.

- Pozivamo sve vas željne adventske zabave na subotnje otvaranje Adventa u Mandrachu i posebni adventski koncert Marka Kutlića. Za rezervacije nazovite nas na mobitel: 099 32 32 32 4 ili nas pratite na Facebooku i Instagramu kako biste bili u toku s najnovijim informacijama. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu