Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT U MOJOJ ULICI Zabava za vikend i puno lipih zalogaja!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENT U MOJOJ ULICI Zabava za vikend i puno lipih zalogaja!

Corto Maltese, Pandora Greenbox i PINKU fish & wine ujedinili su snage

Ulica Obrov je ovog vikenda odisala ugodnom i toplom atmosferom koja je vladala tijekom cijelog dana u popularnoj splitskoj gastro destinaciji pored gradske ribarnice. Organizatori Adventa u mojoj ulici, Corto Maltese, Pandora Greenbox i PINKU fish & wine otvorili su svoje štandove ispred restorana s bogatom ponudom tematskih zalogaja i blagdanskih napitaka.

Corto Maltese poslužuje svoj dobro poznati bakalar bianco u restoranskoj i 'to go' verziji za 16 eura, tradicionalne Cortove 'Freestyle fritule' za 3,5 eura i nezaobilaznu Kobaju s kiselim kupusom u domaćoj bublici po cijeni od 9 eura.

Božični waffel po cijeni od 4,5 eura možete pronaći u Pandori Greenbox koji je ovom prigodom prihvatljiv i za vegansku populaciju.

PiNKU fish & wine predstavlja pohance od morskog psa, zanimljivu street food verziju ribljeg jela sa salaticom od celera i jabuke uz pikantnu majonezu.

'Shark nuggets' koji su super snack za sve uzraste, nude po cijeni od 10 eura.

Zimska gregada od razne bijele ribe i domaća čokolada s bademom, suhim smokvama i rogačem također su dio ponude štanda PiNKU kao glavno jelo i desert, te zajedno koštaju 20 eura.


Organizatori najavljuju i nekoliko zanimljivih programskih detalja za prosinac u Obrovu.

Naime, uz poznati Vanjak za Badnjak i Sensinijevo za Silvestrovo, za koje su skoro sve stolice na Obrovu rezervirane, Danijell i Frane planiraju još nekoliko zanimljivih događanja.

Što se tiče glazbenog programa, ovaj vikend u Ulici su večernja i dnevna glazbena zbivanja.

U petak u 19:00h ploče vrte Luka Barbić i Ivan Jurić kao BANANA ZVUK, u subotu u isto vrijeme plesne cipele aktivira ANTE JAKIR, a u nedjelju po danu u 14:00h, ručamo uz akustičnu gitaru Ilije Utrobičića pod nazivom NEDILIJA U 2.

U svakom slučaju, Ulicu Obrov ovaj prosinac ne smijemo zaobići.

Vaša reakcija na temu