Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Svetlana / Pixabay ADVENT U RESTORANU DVOR Posebna blagdanska gastronomska ponuda aktualna je od subote
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENT U RESTORANU DVOR Posebna blagdanska gastronomska ponuda aktualna je od subote

Predivno uređen vanjski dio restorana bit će otvoren od 2. prosinca

Kako bi se nastavila njihova višegodišnja slavljenička tradicija dočekivanja Božića i Nove godine, u restoranu Dvor će tijekom prosinca svakim danom od 17 sati biti u ponudi posebni adventski jelovnik. 

Kreiran od strane chefa Hrvoja Zirojevića i glavne slastičarke restorana Ivane Bralić, smišljen je s ciljem uživanja u vrhunskoj hrani, slasticama, piću i ambijentu Dvora. 

- Oduševit će vas jela poput konfitiranog svinjskog mesa u somunu, focaccie s pečenim telećim jezikom i kupusom, janjećeg burgera u brioche pecivu, bao buns-a punjenih tingulom od domaćeg pivca te slastica poput tarta od jabuke i karamele, vanilije i brusnice ili pekan oraha te orahnjače i rogača. Navedene delicije moći ćete oplemeniti izborom iz posebno kreirane blagdanske selekcije vrhunskih piva, kuhanim vinom, kuhanim ginom i amarettom - naveli su iz splitskog restorana.

Uz spomenuti adventski meni, oduševit će vas predivno uređen prostor. Ulaz u vanjski dio restorana gdje se održava adventsko slavlje bit će otvoren svakim danom od 2. do 30. prosinca (od 17 sati).

U utorak, 12. prosinca, goste Dvora čeka posebna poslastica – od 17 sati nadalje zabavljat će ih DJ Duple te će taj dan biti aktualan poseban jelovnik, uživat će se u 'Hrani izgubljene generacije'. 

- DJ Duple će vas zabavljati i na Badnjak kada slavljenički program u Dvoru započinje oko 10 sati. Također, tijekom Adventa će se, uz petak, i srijedom za ručak servirati bakalar chefa Zirojevića - poručili su iz Dvora, uz preporuku da se za ručkove srijedom i petkom rezervira mjesto unaprijed. 


Detalji jelovnika mogu se provjeriti na društvenim mrežama restorana Dvor Instagramu i Facebooku, a za rezervacije se treba javiti na broj 021 571 513 ili porukom na e-mail adresu: dvor.resevation@gmail.com.

- Vidimo se na Adventu u Dvoru!


Vaša reakcija na temu