Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT U SPLITU Prvi put kućice će biti i na bedemu Cornaro

ADVENT U SPLITU Prvi put kućice će biti i na bedemu Cornaro

Od 19 sati neće se moći bez covid potvrde

Blagdanski dani u Splitu u znaku su zabave, glazbe i umjetnosti koju donosi bogati program 'Adventa u Splitu'. 

Otvorenje se očekuje 27. studenoga u 18 sati, a kućice će biti raspoređene na nekoliko lokacija. Ono što je najzanimljivije jest da će ove godine po prvi put kućice biti na bedemu Cornaro. Tamo će ih biti ukupno 8.

Preko dana će biti omogućen ulaz svima jer će se koristiti samo sjedeća mjesta, i tijekom dana nije tolika fluktuacija ljudi kroz ta mjesta. Većina prometa se odvija navečer kada ćemo kontrolirati covid potvrde. Od 19 sati na Advent se neće moći bez covid potvrde, a osobe koje se zateknu tamo će također biti prekontrolirane. Oni koji nemaju covid potvrde će biti zamoljeni da napuste prostor.

Radit će se svaki dan od 9 do ponoći, a bit će organizirano i testiranje građana. Moći će se testirati po pristupačnoj cijeni od 50 kuna, a sve koji će doći na Advent poziva se na poštivanje epidemioloških mjera.


Vaša reakcija na temu