Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ADVENT U SPLITU Raspisan poziv za godišnji zakup komercijalno-zabavne zone Obrov
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ADVENT U SPLITU Raspisan poziv za godišnji zakup komercijalno-zabavne zone Obrov

Ponude se moraju poslati najkasnije do 30. studenog

Tvrtka Žnjan raspisala je javne pozive za godišnji zakup komercijalno-zabavne zone Obrov na manifestaciji 'Advent u Splitu' u razdoblju od 2023. -2025. godine.

Ponuditelji su dužni dostaviti svoju ponudu i potrebnu dokumentaciju sukladno Općim i posebnim uvjetima najkasnije do 30. studenog 2023. godine, neposredno u prostorije Žnjan d.o.o. od 9.00 do 14.00 sati (od ponedjeljka do petka), na adresi Kralja Zvonimira 14 (11.kat), 21000 Split.

Javno otvaranje zaprimljenih ponuda održat će se u prostorijama Žnjan d.o.o. Kralja Zvonimira 14 (11.kat), 21000 SPLIT 30. studenog 2023. i to u 14.00 sati.

Tekst Poziva u cijelosti je objavljen na internetskoj stranici ŽNJAN d.o.o. www.znjan.hr i Turističke zajednice grada Splita www.visitsplit.com.

Vaša reakcija na temu