Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT U VAROŠU 'Veselimo se čaroliji na Šperunu i Matejuški'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENT U VAROŠU 'Veselimo se čaroliji na Šperunu i Matejuški'

Za dobro raspoloženje i još bolje specijalitete pobrinut će se konobe Dujkin Dvor, Marjan, Trattoria Tinel i Buffet Šperun

Ove godine očekuje nas adventski ugođaj i na Šperunu, najljepšem trgu Varoša koji je oduvijek bio središte društvenog života tog dijela Splita. Adventsko ruho za Šperun skrojili su studenti Arhitektonskog fakulteta u Splitu. Nakon internog tematskog natječaja, pobjednički rad studenta 4. godine - Sandija Terzića, Paula Lombardića, Marjana Okuke i Stele Brkić - ugledat će svjetlo dana 26. studenog. 

Ovu inicijativu podržali su ugostitelji obližnjih objekata i pobrinuli se za bogatu gastro ponudu te zanimljiv kulturno-društveni program.

Osim akustičnih nastupa srijedom i subotom, pub kvizova, Gastroadventa, programa Info zone, građani će moći vikendom uz službeno turističko vodstvo prošetati kroz Varoš, posjetiti najpoznatije varoške znamenitosti te poslušati rijetko ispričane priče o ovom splitskog dragulju. 


Tijekom cijelog razdoblja Adventa, za dobro raspoloženje i još bolje specijalitete pobrinut će se konobe Dujkin Dvor, Marjan, Trattoria Tinel i Buffet Šperun.

- Detalje programa moći ćete pratiti putem društvenih mreža i TZ grada SplitaVeselimo se čaroliji na Šperunu i Matejuški te pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u samom centru Splita - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu