Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Adventski ugođaj u B-Coolu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Adventski ugođaj u B-Coolu

Razgledajte blagdansku ponudu pripremljenu za vas

Sinoć je u B-Cool brewery pubu vladala nevjerojatna atmosfera, ispunjena radošću i blagdanskim duhom. Brojni posjetitelji imali su priliku doživjeti čaroliju blagdana uz raznovrsnu ponudu koju je B-Cool pripremio za svoje goste.

Nastup TS Mediteran sinoć je bio samo mali uvod u sve što B-Cool nudi ovog adventa, ističu iz tog popularnog mjesta. Osim sjajnih glazbenih izvođača, posjetitelje očekuje i raznolik program za djecu, uključujući posjete svetog Nikole i Djeda Mraza.



B-Cool poručuje da će svi posjetitelji imati priliku uživati u vrhunskoj glazbi uz mnoge specijalitete pripremljene samo za advent, kao što su kuhano vino, gin, whiskey, različite rakije te izvanredni riblji i mesni specijaliteti, uz naravno, nezaobilazne fritule.

Provjerite sami blagdansku ponudu B-Coola i pridružite se uživanju u jedinstvenom adventskom ugođaju!


Vaša reakcija na temu