Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENTSKO DARIVANJE U SPLITU I TROGIRU - NAJBRŽE RASTUĆI BREND FIRE BODY Doživi svoju fitness revoluciju i potroši do 1300 kalorija u 30 minuta!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ADVENTSKO DARIVANJE U SPLITU I TROGIRU - NAJBRŽE RASTUĆI BREND FIRE BODY Doživi svoju fitness revoluciju i potroši do 1300 kalorija u 30 minuta!

Samo 30 minuta vježbanja na Fire Body spravama postiže jednak učinak kao tri sata vježbanja u klasičnoj teretani

Uspješna mlada poduzetnica Ivana Ćalušić Knezović ekskluzivna je distributerka za VacuThermBodySpace uređaje za hrvatsko tržište. Split je prvi u Hrvatskoj dobio nove sprave za uklanjanje celulita i viška masnih naslaga, ali Ivana ne namjerava stati te širi fitness revoluciju i na grad Trogir. 

- Radi se o revolucionarnim spravama u svijetu fitnessa koje omogućuju brže i učinkovitije mršavljenje i učvršćivanje tijela. Fire Body sprave koriste kombinaciju aerobnog treninga s vakuumom i infracrvenom tehnologijom koja poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, ublažava bolove te izlučuje toksine iz tijela. Gubitak težine na vagi nakon jednog tretmana je i do 2 kilograma. Svjedočili smo mnogim transformacijama, a rekordni rezultat je gubitak od 35 kilograma u 3 mjeseca - govori Ivana.

Samo 30 minuta vježbanja na Fire Body spravama postiže jednak učinak kao tri sata vježbanja u klasičnoj teretani, a što je idealna prilika i sjajan način mršavljenja za muškarce i žene koji zbog ubrzanog načina života i velike količine obveza, nemaju vremena posvetiti se sebi onoliko koliko bi htjeli.

- Osim studija u Splitu i Trogiru, a koji su u mom vlasništvu, u Hrvatskoj je otvoreno čak 40 Fire Body studija koje opskrbljujem spravama. Kada se svim poslovnim izazovima pridodaju i obiteljske obveze, a kojih kao majka troje djece imam jako puno, pronalaženje vremena za vježbanje postaje gotovo nemoguća misija. Srećom, moje Fire Body sprave me spašavaju jer pola sata vremena uvijek uspijem pronaći - uz osmijeh priča Ivana. 

Odlična vijest za sve Trogirane je da je i u Fire Body Trogir stigao i uređaj Tesla Body Sculpt koji potiče rast i učvršćivanje mišića uz sagorijevanje masnoća na trbuhu, stražnjici, rukama i nogama.  Jedan tretman na Tesla Body Sculptu traje trideset minuta, a zamjenjuje čak 20.000 trbušnjaka ili čučnjeva. Dok opušteno ležite na ugodnom kozmetičkom krevetu, Tesla Body Sculpt radi za vas.

Ovim putem Fire Body Trogir i Fire Body Split čitateljima Dalmatinskog portala poklanjaju 5 vrijednih poklon bonova koji uključuju tretman na Tesla BodySculptu, vakuumsku kriolipolizu i masažu na Body Rollu. Za više informacija posjetite Facebook profil Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu