Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić AGILATHON Vodeća IT tvrtka jača timski duh u Red Baronu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

AGILATHON Vodeća IT tvrtka jača timski duh u Red Baronu

Zabavno je bilo uz koncept 'Pineli i vino'

Agilathon, vodeća splitska IT tvrtka koja svoje usluge pruža na globalnoj razini, organizirala je teambuilding u popularnom Red Baron - beer & whiskey baru

U posljednje vrijeme njihov broj zaposlenika rapidno raste, ali kako kažu, još uvijek se trude zadržavati prijateljsko ozračje i međusobno poštivanje. Ova tvrtka razvija softverska rješenja koja utječu na milijune ljudi jer se između ostalog koriste i u kliničkim ispitivanjima diljem svijeta. 

Njihovi IT stručnjaci zamijenili su tipkovnice i miševe te se odlučili opustiti uz jedinstveni koncept 'Pineli i vino' u organizaciji Art Bottega StudijaSmijeha i zabave u opuštenoj atmosferi ovog beer and whiskey bara, s kistom u jednoj ruci, a čašom vina u drugoj, zasigurno nije nedostajalo. 

Ako niste imali priliku sudjelovati na 'Pinelima i vinu', Red Baron nudi bogat program zabave za sve koji žele biti prebačeni u svijet udobnosti i druženja.

- Kreativne aktivnosti poput slikanja opuštaju čovjeka i šire njegove  kognitivne sposobnosti u rješavanju različitih izazova. Redovita zajednička druženja sastavni su dio naše poslovne kulture - poručuju nam iz Agilathona.

Vaša reakcija na temu