Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ajde reci da nisu dobre - otkrivamo gdje možeš kupiti kompletne naočale od 69 eura!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ajde reci da nisu dobre - otkrivamo gdje možeš kupiti kompletne naočale od 69 eura!

Pristupačni Anda paketi u poslovnicama širom Hrvatske

Zamagljen vid, brzo umaranje očiju, poteškoće s fokusiranjem... Ovo su samo neki od simptoma koji upućuju na potrebu za nošenjem dioptrijskih naočala. Sa sličnim problemima su se suočili naš poznati TikToker i plesač Luciano Plazibat i njegov djed. Njihova prva adresa u potrazi za rješenjem je bila Optika Anda jer su tamo pronašli Anda pakete kompletnih dioptrijskih naočala po odličnim cijenama. 


Sve što trebate znati o Anda paketima

Anda paketi obuhvaćaju kompletne dioptrijske naočale za sve generacije! Točnije, široka ponuda paketa uključuje jednojakosne naočalne leće i dioptrijske okvire, kompletne dioptrijske naočale za djecu i progresivne naočale, a sve ih karakterizira pristupačna cijena. 

Razlika jednojakosnih i progresivnih naočalnih leća

Da biste znali koje dioptrijske naočale su vam potrebne, važno je razlikovati vrste leća. Jednojakosne dioptrijske leće imaju jedno vidno polje ili jednu dioptriju na cijeloj leći. Koriste se za ispravljanje kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma te čitanje. Dakle, bez obzira na to gledaš li kroz sredinu leće ili prema rubovima, dioptrija je uvijek ista. 


Progresivne, ili kako ih još zovemo višežarišne naočalne leće, rješenje su za sve one koji imaju potrebu za korekcijom vida na različitim udaljenostima. Imaju tri vidna polja: za daljinu (gledanje u daljinu), srednju udaljenost (npr. gledanje u računalo) i blizinu (čitanje). Zamisli to kao tim igrača koji mogu igrati na više pozicija - od obrane do napada! 


I sami znamo da dioptrija nije problem samo odraslih, stoga smo za najmlađe pripremili Anda Kids pakete koji sadrže Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene djeci od 5 do 12 godina starosti. Dakle, kupnjom naočalnih leća, dječji dioptrijski okvir dobivate gratis prema odabiru iz široke ponude iz Kids asortimana.

U našim poslovnicama u svim većim gradovima Hrvatske, očekuju te pristupačni Anda paketi, visokokvalitetni dijagnostički uređaji i stručni tim Anda Experta spremnih odgovoriti na sva tvoja pitanja o zdravlju očiju!

Vaša reakcija na temu