Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ako želite besplatno učiti i putovati Europom, evo što trebate učiniti

Ako želite besplatno učiti i putovati Europom, evo što trebate učiniti

Zainteresirani će imati priliku i razgovarati s mladima koji već imaju iskustva mobilnosti

U srijedu i četvrtak, 16. i 17. listopada, od 12 do 14 sati u Splitu će se održati Eurodesk piknici na kojima se mladi mogu informirati o mogućnostima besplatnog učenja i putovanja Europom. Informativni i zabavni piknik u srijedu se održava u Parku Emanuela Vidovića, a u četvrtak u Strossmayerovom parku (Đardin). 

- Oba dana očekuje nas prava atmosfera piknika uz sokove, krafne, ležaljke, laganu glazbu i nagrade za pobjednike prigodnih igara. U opuštenoj i neformalnoj atmosferi svi će imati priliku informirati se o prilikama za volontiranje, stažiranje, studiranje i besplatno putovanje Europom. Zainteresirani će imati priliku i razgovarati s mladima koji već imaju iskustva mobilnosti. Pridružite nam se na ovim neobičnim piknicima i otkrijte pristupačne načine za istraživanje Europe - poziva Lina Vuletić iz Info zone.

Događanja organizira Info zona u suradnju s Agencijom za mobilnost i programe EU, u sklopu informativne kampanje Time to move. Kampanju svake godine u listopadu provode multiplikatori Eurodesk informacijske mreže s ciljem poticanja mladih na mobilnost i promociju mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje.

Vaša reakcija na temu