Foto: Privatni album / Facebook Akteri s popularne fotografije otkrili pravu istinu

Akteri s popularne fotografije otkrili pravu istinu

Fotografija je nastala 2015. godine u Đurđevcu

Fotografija 'malog Luke Modrića' i Jelene Rozge više puta se pojavljivala u medijima, a splitska pjevačica je za Jutarnji list  otkrila o čemu se zapravo radi. 

- Da jednom stanem na kraj lažnim vijestima. Ovo na fotografiji nije Luka Modrić. Fotografija je nastala 2015. godine u Đurđevcu gdje sam se slikala s brojnim obožavateljima nakon koncerta, tako i s ovim dječakom - rekla je Jelena Rozga za Jutarnji list. Otkrila je i da pravog Luku Modrića, zanimljivo, nije nikada upoznala.


Fotografija oko koje su se razvile razne teorije nastala je točno 28. lipnja 2015. godine. Bila je nedjelja, a mjesto radnje je Stari grad u Đurđevcu. Održavala se 47. Picokijada. U publici je tada bio i jedan dječak iz Repaša pokraj Bjelovara koji izgleda kao preslikani Luka Modrić. Njegovo ime je Andrej Ivančan. Tada je imao 13 godina i već je pobrao slavu kao Modrićev dvojnik u reklami 'Zajednički osjećaj ponosa' za Konzum uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu 2014. godine, koja je retrospektivno prikazala put Luke Modrića od školskih igrališta do svjetskih nogometnih terena. Reklama i sličnost pomogli su mu da iste godine i upozna svog idola. Nakon Modrića, Andrej je upoznao i svoju omiljenu pjevačicu Jelenu Rozgu. S obitelji je bio na Picokijadi, najpoznatijoj turističkoj manifestaciji u kontinentalnom dijelu Hrvatske, a kao i brojna djeca poželio se fotografirati s Rozgom, piše Jutarnji list.

- Moja sestra Antonija je veći Rozgin fan, ali i ja sam se onda fotkao. Ne smeta mi kad ljudi dijele moje fotke po internetu i govore da su Lukine, ali na ovoj s Rozgom sam mali i nisam baš dobro ispao - rekao je za Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58900, "");
Pregledaj komentare