Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dario Njavro / HRT Albina Grčić pred finale Voicea: 'Želim ostaviti dušu na pozornici, ishodom se ne zamaram'

Albina Grčić pred finale Voicea: 'Želim ostaviti dušu na pozornici, ishodom se ne zamaram'

Splićanku je u zagrebačkom studiju pratio momak Ivan Ćalušić, a ona je posebnu poruku posvetila baki

U finalu showa The Voice Hrvatska ovu subotu gledat ćemo Filipa Rudana, Vinka ĆemerašaBernardu Bobovečki i Splićanku Albinu Grčić. U dvoboju sa sugrađankom Adrianom Vidović je prošla dalje, a okrenuli smo njen broj mobitela i saznali kako se osjeća pred finale. 

- Nisam ni blizu očekivala da ću doći do ove faze. Jako sam ugodno iznenađena, ponosna i zahvalna svima koji su vjerovali u mene - ispričala nam je Albina kojoj je Doris Dragović čestitala poslavši joj srce, kao i Pamela Ramljak, Ivana Plechinger, njezina bivša mentorica Vanna te njezin novi mentor Massimo Savić, koji je na televiziji rekao kako i on sam može mnogo naučiti od Albine koja je ljubav prema glazbi naslijedila od tate i njegove braće, koji su godinama pjevali u klapi Decima. 

Albina je tijekom showa stekla brojne fanove, a u Zagrebu su u HRT-ovu studiju njen nastup redovito pratili njezini roditelji i prijatelji. U subotu tamo je bio i njezin momak Ivan Ćalušić, inače nogometaš Croatije iz Zmijavaca. Stigao je sa sportskih priprema na Braču, a od tamo je s ekipom navijao za Albinin prolazak.


- Najveća podrška su mi obitelj i dečko. Oni su mi dodatni poticaj i vjetar u leđa, jako su ponosni na mene i ne dopuštaju mi da klonem i da mi popusti vjera u samu sebe - rekla je splitska studentica treće godine engleskog jezika i književnosti te povijesti, koja svog Ivana zna cijeli život.

Zajedno su rasli, njihove su obitelji u prijateljskim odnosima, a u vezi su malo više od godinu dana.

U Splitu je za svoju unuku navijala baka, kojoj je mlada pjevačica na Instagramu napisala posvetu.

- Bako, hvala ti što si vjerovala u mene od početka - napisala je uz fotografiju.

Skromna Splićanka se ne opterećuje pobjedom, kako nam je ispričala, samo želi nastaviti pjevati i raditi na svom glasu. 

- Nemam neka očekivanja, želim samo ostaviti dušu na toj pozornici i biti zadovoljna onim što ću pokazati, ishodom se ne zamaram - zaključila je Albina kojoj pohvale gode, ali čvrsto ostaje na zemlji.


Vaša reakcija na temu