Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dario Njavro / HRT Albina se oglasila nakon svega i komentirala Vinkovu pobjedu

Albina se oglasila nakon svega i komentirala Vinkovu pobjedu

Splićanka je poručila da je puno toga naučila - o životu i glazbi

Finalistica The Voicea Albina Grčić, koja je osvojila treće mjesto s 19,51 posto glasova gledatelja, oglasila se na svom Instagram profilu nakon što su joj se slegli dojmovi od subote.

- Ovo moje putovanje za mene trajalo i duže nego sam zamišljala. Osjećaj dan nakon? Presretna, prezahvalna i ponosna. Sve je ispalo baš onako kako je trebalo biti. Hvala svim ljudima koji su me podržavali, hvala onima koji su mi pomogli na ovom putu, ljudima iz produkcije, s HRT-a, našim coachevima, mentorima, natjecateljima, kostimografkinjama. Hvala! Puno sam toga naučila od svakog od njih, prije svega o životu, ali naravno i o samoj glazbi - napisala je pa se osvrnula i na pobjedu Vinka Ćemeraša.

- Čestitam našem Vinku koji je titulu apsolutno zaslužio, ali ne samo zato što je uvijek besprijekorno dobar u svakoj izvedbi već zato što je prije svega veliki čovjek, skromna i duhovita osoba, rijetki su takvi. Volim vas ljudi, ovo je, nadam se, početak jednog predivnog razdoblja za sve nas mlade glazbenike - zaključila je Splićanka.

Vaša reakcija na temu