Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Alen Vitasović i Vuco otkazani zbog najave lošeg vremena, u nedjelju je povoljna prognoza - nastupa S.A.R.S.
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Alen Vitasović i Vuco otkazani zbog najave lošeg vremena, u nedjelju je povoljna prognoza - nastupa S.A.R.S.

Poznati su novi datumi odgođenih koncerata!

Iako se Advent Prokurative do sada odlično nosio s lošim vremenskim uvjetima, što smo mogli vidjeti na rasplesanim nastupima Cubisma i Mjesnog odbora,  vremenska prognoza za ovaj petak i subotu ne ide u prilog najavljenim nastupima Alena Vitasovića i Sinišu Vuce. Ipak, dobre su vijesti da će se koncert regionalne live senzacije - S.A.R.S.-a održati u nedjelju.


No, već su poznati novi datumi odgođenih koncerata. Tako je datum novog koncerta Vuce & benda ponedjeljak, 26. prosinca, dok je novi datum koncerta Alen Vitasovića četvrtak, 29. prosinca.


Svi oni koji su već kupili ulaznice za Sinišu Vucu mogu iskoristiti ulaznicu za novi datum održavanja koncerata, dok je koncert Alena Vitasovića besplatan.

Ulaznice za koncert Siniše Vuce po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti putem www.adriaticket.hr, u restoranu Bajamonti na Prokurativama,  Dancing Bear shopu u Dioklecijanovoj 6 te u Tisak Media u CCO.

Za rezervaciju stolova i najbolji pogled na koncert grupe S.A.R.S. s adventskih kućica nazovite na broj 098  907 2167.


Vaša reakcija na temu