Foto: Screenshot Alex Ognjena otkrila novog momka, a spomenula i Borisa Rogoznicu

Alex Ognjena otkrila novog momka, a spomenula i Borisa Rogoznicu

'Njega sam godinama odbijala'

Kantautoricu Alex Ognjenu (37) pratitelji i dalje redovito ispituju za glazbenika Borisa Rogoznicu (31). Nedavno su je pitali je li i dalje u kontaktu s Borisom, no nisu precizirali na kojeg Borisa se odnosi pitanje, pišu 24 sata.

- Razne Borise sam blokirala, budi precizniji - odgovorila je Ognjena.

Potom su pratitelji pretpostavili da je Rogoznica na njezinoj 'blok listi'. Zanimalo ih je li joj se zamjerio i slomio joj srce.

- Kako bi mi slomio srce? Pa ja sam njega godinama odbijala, a ne obrnuto. Mislim da je to već i pticama na grani jasno - odgovorila je kantautorica. 

Također napomenula je i da zaljubljenost za djecu i da toga kod nje nema. No u pitanju kada će otvoriti profil na platformi Tik-Tok otkrila je da postoji muškarac u njezinom životu.

- Otvorit ću profil kad mi dečko pristane na 'couple account' jer meni se fakat ne da - rekla je Ognjena. Šuška se kako je par nedavno uživao na bazenu. 


Puno puta su je pratitelji već pitali i hoće li napraviti profil na Only Fansu. 

- Nikad nisam niti ću ikada raditi išta što nalikuje prostituciji. Nikakva plaćanja dominacija, nikakvi Only Fans, nikakva prodaja moje intime za sve novce svijeta. Dovoljno sam skromna i sposobna da ću svoje novce zaraditi znanjem i radom, a ne takvim stvarima - odbrusila je Alex, donose 24 sata

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(91039, "");
Pregledaj komentare
29