Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ana Gruica postala instruktorica joge

Ana Gruica postala instruktorica joge

Glumica se pohvalila diplomom na društvenim mrežama

Glumica Ana Gruica Uglešić na Instagramu se pohvalila kako je postala instruktorica joge. U postu se zahvalila na podršci i ispitivanju svom suprugu Boranu Uglešiću, za kojeg se udala prošle godine u kolovozu u krugu obitelji i prijatelja. 

- Neopisivo sretna s nagradom za trud i rad u ruci. Tema rada ‘Joga kao metoda pripreme glumaca za scenu’. Da se razumijemo, znam da sam na početku jogijskog putovanja, ali morate priznati da mi je početak konkretan - napisala je uz fotografiju. 

Ova svestrana Splićanka u svojoj kolekciji diploma već ima dvije, naime, diplomirala je na Kineziološkom fakultetu na temi ‘Fitnes i rekreacija kao odgovor kojeg 21. stoljeće stavlja pred glumca’, a ocijenjena je izvrsnim. Ne bi to bilo toliko impresivno da Gruica već nije diplomirala glumu na Akademiji te da uza sve nije postala i majka dječaka. 

Bivša Miss Dalmacije na društvenim mrežama obožavatelje često časti fotografijama svoje odlične linije, a za nju je zaslužno treniranje. Vježba tri do pet dana u tjednu u teretani te prakticira pilates i jogu, stoga ne čudi da je odlučila postati instruktorica.

Vaša reakcija na temu