Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ana Gruica Uglešić: Hvala što ste mi javili da sam trudna

Ana Gruica Uglešić: Hvala što ste mi javili da sam trudna

Fotografija snimljena na Hvaru izazvala je reakcije

Ana Gruica Uglešić jučer je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u tigrastoj, pripijenoj haljini i sivom crop topu. 

- La ne raditi ništa. Ne upaliti ni jedan portal tri dana. Tjerati modu po praznom Hvaru. I odmarati mozak. Uspjela - napisala je kazališna glumica ispod fotografije koja je brzo skupila nekoliko stotina lajkova.

Pratitelji su primijetili da Splićanka ima izražen stomačić. Komentari su se redali 'Nego je l' beba na putu? Nešto mi djeluje da se stomak malo zaokružio', 'Trudna???', 'I meni ovdje djeluje da imaš trudnički stomačić'... 

Ana nije odgovorila na ove komentare, ali je objavila novu fotografiju na kojoj razmjenjuje nježnosti sa suprugom Boranom.

- Ljubav. Hvala što ste mi javili da sam trudna. Nisam ni sama znala - napisala je uz fotografiju i tako prekinula tračeve. 

Vaša reakcija na temu