Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram ANA GRUICA UGLEŠIĆ 'Seks nakon 40 može biti uzbudljiv'

ANA GRUICA UGLEŠIĆ 'Seks nakon 40 može biti uzbudljiv'

Splitska glumica se našalila

Poznata splitska glumica Ana Gruica Uglešić našalila se na društvenim mrežama i objavila zanimljiv stav o intimnom odnosu nakon 40. godine.

- Seks nakon 40 može biti uzbudljiv. Nikad ne znaš je l' orgazam, infarkt ili samo grč - stoji u objavi četrdesetogodišnje glumice, koju je pronašla na jednoj od stranica i podijelila na svom profilu.


Nekoliko dana ranije na sličan način se našalila i s vlastitim izgledom, iako joj brojne žene zavide na utreniranom tijelu.

- Oj, dok se još moglo. Dok je još gravitacija dala. Dok se još imalo volje. Oj, nogo mosorska neumorna - napisala je u opisu videa u kojem pozira u ogledalu u kratkoj crnoj haljini.


Inače, glumica je aktivna na društvenim mrežama, pa često objavljuje detalje iz svog života, a među posljednjim objavama su i one s vjenčanja sa psihijatrom Boranom Uglešićem. Naime, Ana i Boran vjenčali su se dva puta. Par je prvi puta zavjete razmijenio na civilnom vjenčanju na Šolti prije pet godina, a crkveno vjenčanje dogodilo se nakon što je Boran ishodio crkveni razvod od bivše supruge Diane.

Tako su u kolovozu su izmijenili bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem, na kojem su prisustvovale brojne poznate osobe, između ostalih, Iris Livaja, Marijana Batinić, Luka Nižetić, Slavko Sobin, Nataša Janjić Medančić, Ivica Skoko, Matija Vuica i brojni drugi.

Pogledajte fotografije s bajkovitog vjenčanja u galeriji koju je snimio Veljko Martinović.

Fotogalerija: Vjenčanje Ane Gruica | foto: Veljko Martinović

Vaša reakcija na temu