Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
zivot_1
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Anda Kids event stiže u Mall of Split!

Osim zabave za djecu, roditelji i svi posjetitelji imat će priliku poslušati moderirani razgovor na temu 'Kako se čuva vid?'

Anda Kids zabava stiže u grad, odbrojavanje neka krene sad! Ove subote, 28.10., svrati u Mall of Split jer Optika Anda organizira djeci omiljeno događanje Anda Kids event! Tijekom cjelodnevnog druženja i zabave sva djeca imat će priliku dizajnirati svoje naočale, zaigrati Anda memori, družiti se s Anda Panda maskotom, a osim toga sve posjetitelje očekuju i vrijedne nagrade! 

Osim zabave za djecu, roditelji i svi posjetitelji će imati priliku poslušati moderirani razgovor na temu 'Kako se čuva vid?' u kojoj će sudjelovati Tanja Žeželj Maleš, dr.med. specijalist oftalmologije i optometrije iz Optike Anda. A svi posjetitelji će tijekom cijelog dana moći besplatno provjeriti svoju dioptriju za tren oka uz pomoć Anda Experta.

9.00h do 21.00h

Radionice za cijelu obitelj:

- Dizajniraj svoje kreativne naočale

- Kreiraj svoju Andu Pandu

- Stvaramo uspomene Foto kutak

- Osnaži svoj vid, vježbaj s nama

11.00h i 13.00h

'Kako se čuva vid?' - moderirani razgovor

12.00h i 17.00h

Anda Panda priča priču & trening za oči

13.00h i 16.00h

Love your eyes - kreativna radionica i natječaj, pridruži se i ukrasi izlog Optike Anda

Ove subote povedi cijelu obitelj na druženje u Mall of Split i zabavi se na još jednom nezaboravnom Anda Kids eventu. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu