Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Anda Panda stiže u Joker Split!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Anda Panda stiže u Joker Split!

Pregršt nagrada za naše male kreativce

Ove subote, 5.10., najbolji obiteljski event stiže na još jednu shopping destinaciju u Splitu! Povodom 17. rođendana shopping centra Joker, od 09:00 do 21:00 sati družimo se na još jednom Anda Panda eventu! Svi mališani će imati priliku dizajnirati naočale, igrati Anda memori i družiti se s našom maskotom Anda Pandom. Uz to, pripremili smo i Anda foto kutak te pregršt nagrada za naše male kreativce! 

Mislili smo i na vas, dragi roditelji! Na našem promo prostoru cijeli dan možete provjeriti svoj vid, a od 17:00 sati uživati u osvježavajućim Pipi koktelima u Anda poslovnici. 

Raspored:

09:00 do 21:00 h

● Radionice za djecu

● Dizajniraj svoje naočale 

● Zaigraj Anda memori 

● Stvori uspomenu - foto kutak 

● Osnaži svoj vid uz razne igre 

12:00 i 18:00 h

Anda Panda priča priču i trening za oči

17:00 do 21:00 h

● Nagradni natječaj — ukrasi Anda Pandu! 

● Face painting radionica 

● Cocktail hour u Anda poslovnici

Veselimo se još jednoj andastičnoj zabavi - dođi i ti! 

Vaša reakcija na temu