Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) Anđelkin otac o kćerinoj trudnoći s prijateljem bivšeg supruga: Nije lako, žena se brine

Anđelkin otac o kćerinoj trudnoći s prijateljem bivšeg supruga: Nije lako, žena se brine

'Ja je nisam ni udavao, sama je to riješila'

Predrag Stević, otac srpske glumice Anđelke Prpić (38) pojavio se u emisiji 'Metar moga sela', tijekom koje je pričao o njezinoj trudnoći, prenosi Blic.

Anđelkina trudnoća postala je glavna vijest u srpskim medijima krajem prošle godine, a kasnije se saznalo da je otac djeteta najbolji prijatelj njezinog bivšeg supruga Darija Prpića, kako je tada napisao Blic. Anđelka je s Darijom u braku bila 9 godina, a zajedno imaju i sina Jakšu.

'Pa, da vam kažem, nije baš lako. Više žena nego ja... Malo me to tko pita, ali ja je podržavam u svemu, to je moje dijete. Ja je nisam ni udavao, sama je to riješila. Kažem vam, baš me nitko nije pitao: 'Što je bilo, što je ovo...', stvarno nikad, a dođu tako kod Duške, pitaju, ona se malo iznervira i zabrine', ispričao je Predrag.

Ispričao je i kako se Anđelka nije promijenila otkad je postala poznata na glumačkoj sceni.

'Ostala je prizemna, kao što je uvijek bila i što mi je najdraže, zna odakle je što je uvijek i naglašavala i ponosan sam nju što je uspjela u životu i što ima i obitelj, sad će i drugo dijete, kao što znate.  Nikada nije zaboravila odakle je. Voli doći, a ponaša se isto kao što se i ranije ponašala', rekao je.

Vaša reakcija na temu