Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANTIKVARIJAT LOGOS Povoljno do školskih udžbenika
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ANTIKVARIJAT LOGOS Povoljno do školskih udžbenika

Imaju poslovnice u Splitu i Sinju, a za ostale dijelove Hrvatske rade dostave

Konačno je kraj školske godine! - reći će učenici. Neki će se odmarati, neki prodavati stare i kupovati nove udžbenike, a neki će se pripremati za maturu.

Osim školskog pribora i školske torbe, kao obvezne školske opreme, najveći dio troškova zauzimaju školski udžbenici. No, u takvim situacijama nameće se antikvarijat, mjesto gdje se jeftino može doći do udžbenika za novu školsku godinu, te se riješiti prošlogodišnjih knjiga koje više ne trebaju.

Antikvarijat Logos ima poslovnice u Splitu i Sinju, a za ostale dijelove Hrvatske rade dostave.

Cijena udžbenika je čak do 40% povoljnija u odnosu na one novih udžbenika u knjižarama.

Putem maila antikvarijat.logos@gmail.com ili putem Facebook stranice 'Antikvarijat Logos' moguće je naručiti cijeli komplet udžbenika za nadolazeću školsku godinu. 

Osim prodaje udžbenika vrše i njihov otkup po najpovoljnijim cijenama kao i prodaju školskog pribora gdje pri svakoj kupnji ostvarujete popust od 20% na cjelokupan školski i uredski asortiman. Također u ponudi imaju raznovrsne priručnike za polaganje državne mature, pa je Logos pravi izbor za one koji planiraju nabavku priručnika.

- Opremite se na vrijeme u Logosa, prodajom starih udžbenika po najpovoljnijim cijenama, kupnjom udžbenika za nadolazeću novu školsku godinu i kupnjom školskog i uredskog asortimana sniženog 20%!

Trenutno radno vrijeme poslovnica u Splitu je (po adresama):

Pistura 2

ponedjeljak - petak 8:00 - 20:00, subota 8:00 - 14:00

Zrinsko-Frankopanska 12
ponedjeljak - petak 8:00 - 20:00, subota 8:00 - 12:00

(Za promjene radnog vremena pratite naše objave na Facebook stranici.)

Vaša reakcija na temu