Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AUSTRALAC NAHVALIO KBC SPLIT 'Tretman koji sam imao na razini je najboljih svjetskih bolnica'

AUSTRALAC NAHVALIO KBC SPLIT 'Tretman koji sam imao na razini je najboljih svjetskih bolnica'

'Ni u svojoj domovini ne bih dobio temeljitiju razinu skrbi'

Tijekom turističke sezone splitskoj bolnici gravitira oko 500.000 turista - što domaćih, što stranih. Tako je i Australac Richard Bell u KBC Split zaprimljen 12. svibnja.

Naime, bio je na osmodnevnom krstarenju od Dubrovnika do Splita, a tijekom tog razdoblja njegov kašalj prerastao je u infekciju pluća. Nakon liječenja liječnicima, kao i drugom osoblju bolnice, uputio je e-mailom zahvalu za tretman koji je imao za vrijeme boravka ondje. 

'Kao Australac, ponosan sam na naš zdravstveni sustav. Međutim ni u svojoj domovini ne bih dobio temeljitiju razinu skrbi. Učinili su sveobuhvatnu obradu kako bi postavili točnu dijagnozu, a nakon toga uslijedilo je uspješno liječenje pa sam, napustivši bolnicu, ponovno mogao slobodno disati. Prepisani su mi lijekovi te su redovito kontrolirali moje stanje sve do povratka kući. 

Svatko se boji ovakvih situacija kada je na putovanju gdje nema poznanika, ne zna jezik ni kakvu pomoć može očekivati, no tretman koji sam imao bio je na razini najboljih svjetskih bolnica. Još jednom, hvala svima koji su bili uključeni u brigu o meni i što su me spasili iz situacije koja je iz sata u sat za mene postajala sve gora', napisao je Bell.

Vaša reakcija na temu