Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Autentičan party na Dan sv. Patrika u Barake!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Autentičan party na Dan sv. Patrika u Barake!

Pripremili su izvorno iskustvo, nećete znati jeste li u Splitu ili Dublinu

BBQ & Brew Bar Baraka ovog petka obilježit će Dan svetog Patrika, zaštitnika Irske, svetkovinu koja se slavi već više od tisućljeća.

- Ideja nam je ove godine Dan sv. Patrika obilježiti što autentičnije, onako kako se to radi u samom srcu zelene zemlje. Pripremili smo jela s irskim štihom, iznenađenja za goste i top bend, tako da jedva čekamo petak! - poručili su iz Barake.

Za pozornicu je zadužen bend Harry and the Engineers, specijaliziran isključivo za irsku glazbu.

- Irsku glazbu sviram već 25 godina zato što je neiskvarena, trajna, ne podilazi trendovima, ukorijenjena je u narodu i ocrtava duh prošlih, boljih vremena - poručio je Marin, jedan od članova benda i najavio što gosti Barake mogu očekivati u petak:

- Želja nam je da se ljudi opuste, popiju koje pivo, slušaju bilo glazbe i zabava će doći sama od sebe. Možda ćemo imati i kojeg gosta, koji će otpjevati par pjesama, svakako će biti veselo!

Zbog velikog interesa, koji se već zahuktao, iz Barake pozivaju na rezervaciju.

- Vjerojatno će ekipa većinom biti na nogama, ali dobro je imati stol kad noge otežaju. U svakom slučaju, sigurni smo kako nas čeka noć za pamćenje, neće se znati jeste li u Splitu ili Dublinu, naravno dok ne izađete iz Barake i vidite u kakvom su nam stanju ceste - kroz smijeh zaključuju iz popularnog splitskog bara i pozivaju da, iako mjesta za parkiranje ima dovoljno, poznavajući provode na 'Svetog Patrika', ipak koristite taksi. 

Vaša reakcija na temu