Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baby art radionice i Harry Potter klub za odrasle nove aktivnosti Društvenog centra Klis

Baby art radionice i Harry Potter klub za odrasle nove aktivnosti Društvenog centra Klis

Društveni centar Klis pripremio je sav materijal za klub

Društveni centar Klis i u rujnu nastavlja sa zanimljivim aktivnostima za svoje sugrađane u sklopu projekta 'Klis u centru – Partnerstvo za aktivnu zajednicu'. Sve aktivnosti su u potpunosti besplatne, a prijava na sudjelovanje moguća je putem obrazaca objavljenih na službenoj stranici projekta.

Baby art radionice za najmlađe

U subotu (24. rujna) ispred Društvenog centra Klisa održat će se likovna radionica namijenjena najmlađim Klišanima i Klišankama. Naime, djeca od 1,5 do 3 godine starosti, te od 3 do 5 godina starosti imat će priliku uz glazbu, sunčane zrake i likovni pribor razvijati svoje motoričke sposobnosti i kreativnost. 

Prva radionica održat će se od 10 do 10.50 sati za djecu od 1,5 do 3 godine starosti (prijave putem obrasca), a od 11.30 do 12.30 održava se radionica za djecu starosti od 3 do 5 godina (prijave putem obrasca). Organizatori iz Društvenog centra Klis preporučuju za najmlađu grupu prisutnost roditelja, a za svu djecu preporučuje se oblačenje starije odjeće.


Harry Potter klub - za odrasle!

Nakon dvije uspješne Harry Potter klub radionice za djecu, Društveni centar Klis ovoga puta organizira klub za - odrasle! Klub je namijenjen ljubiteljima Harryja Pottera koji su pročitali ili pogledali barem 1. dio magične avanture, a održat će se u nedjelju, 25. rujna u 20 sati. 

Pripremljene aktivnosti uključuju razvrstavanje sudionika u domove, izradu vlastitog štapića, izradu vlastitih čarobnih napitaka i Harry Potter kviz. Društveni centar Klis pripremio je sav materijal za klub - jedino što je potrebno jest prijaviti se putem obrasca i uživati u magičnim trenutcima.


Nutricionistička priprema za zimu

Naposljetku za sve zainteresirane Društveni centar Klis organizira 'Zdravi pijat' - predavanje nutricionista za odrasle na temu priprema tijela za zimu i zimski detoks. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 26. rujna, u 19 sati u prostorima Društvenog centra Klis. Prijave su obavezne putem obrasca.

Za sve nove informacije o aktivnostima i eventualnim promjenama pratite stranicu Društvenog centra Klis.


Vaša reakcija na temu