Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baby Lasagna odbio novac Vlade, evo što će učiniti s 50 tisuća eura

Baby Lasagna odbio novac Vlade, evo što će učiniti s 50 tisuća eura

Zahvalio se na nagradi

Tehnička Vlada donijela je odluku o tome koliku novčanu nagradu će dati Baby Lasagni za ogromnu promidžbu kojom su on i njegova pjesma pridonijeli međunarodnoj vidljivosti Hrvatske. Odlučili su ga nagraditi s 50 tisuća eura, ali Marko Purišić je odbio primiti taj novac. 

- Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradu u iznosu od 50 tisuća eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto. Ali prvi, najbitniji j dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći - poručio je pa nastavio:

- Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske Vlade donira 25 tisuća eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić. Nadalje, ostalih 25 tisuća eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala - poručio je Lasagna.

@dalmatinskiportal BABY LASAGNA VELIKOG SRCA: ‘ Ne mogu prihvatiti 50.000 eura. Molim Plenkovića da taj novac donira!’ Danas su na sjednici tehničke vlade odlučili Marku ponuditi nagradu od 50.000 eura za ‘ogromnu promidžbu’ Hrvatske. Međutim, Marko se sada oglasio i rekao da želi da novac ide u humanitarne svrhe. #babylasagna #rimtimtagidim #eurosong #vlada #plenkovic #fyp original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu