Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BACK TO SCHOOL Pronađite sve za novu školsku godinu na jednom mjestu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACK TO SCHOOL Pronađite sve za novu školsku godinu na jednom mjestu

CCC nudi bogat izbor ruksaka i tenisica po pristupačnim cijenama

Kako biste novu školsku godinu započeli u stilu, CCC je pripremio novu Back to School kolekciju. Raznovrsna ponuda uključuje sve što jednom školarcu treba. Od kultnih tenisica do praktičnih ruksaka vodećih svjetskih brendova Reebok, Adidas, PUMA, Vans i brojnih drugih, svatko će pronaći nešto po svom ukusu. I to po cijeni već od 13,99 €!

Opremite se od glave do pete

Pripreme za školu znaju biti zamorne - kako biste si pojednostavili izbor i uštedjeli vrijeme traganja za savršenim komadima u različitim dućanima, u CCC-u na jednom mjestu možete pronaći potrebnu obuću i dodatke koji će se uklopiti u svaki stil. Osim brojnih lokacija u Dalmaciji, kolekcija je dostupna na web stranici. Veliki shopping je dodatno olakšan članovima CCC kluba u Hrvatskoj, koji do 15. 9. imaju priliku ostvariti čak 50 % popusta na drugi, povoljniji artikl.

Brendovi koji predvode trendove


Jedan od najpopularnijih brendova među mladima, Reebok, ove sezone nudi praktične tenisice na čičak u klasičnoj ružičastoj i crnoj boji. Spoj vrhunske udobnosti i modernog dizajna čini ove tenisice idealnima za svakodnevnu upotrebu, a kada ih kombinirate s Reebok ruksakom koji ima mnoštvo praktičnih pretinaca, organizacija školskog pribora postaje igra.


Ne zaostaje ni PUMA, koja olakšava jutarnju rutinu širokom ponudom tenisica na čičak. Kombinirajte ih s modelom ruksaka u boji po izboru za garantirano zaokružen look.


Znatiželjne poglede na hodnicima sigurno će privlačiti crne tenisice s plavim i narančastim detaljima iz nove kolekcije brenda Champion, koji već godinama nalaže što se nosi među mladima.

Za one koji vole klasiku


Adidas je pripremio izbor s kojim ne možete pogriješiti. Bijele tenisice s crnim prugama bezvremenski su model koji možete dodatno osvježiti ruksacima u ružičastoj, ljubičastoj i crnoj boji u koje stane sve što vam treba u danu, kao i sav potreban školski pribor.


I Vans u ponudi ima kultne komade bez kojih je teško zamisliti boravak u školskim klupama. Klasični modeli tenisica i ruksaci zanimljivih uzoraka izbor su s kojim ne možete pogriješiti, pogotovo za pobornike streetwear stila s naglaskom na udobnost.


Kappa za nadolazeću godinu predlaže kombinaciju funkcionalnosti i jednostavnosti s nepogrešivim tenisicama u ružičastoj i crnoj boji.

Inspirirajte se modnim kombinacijama na Instagram ili Facebook stranici CCC-a, a ponudu detaljno istražite na web stranici ili potražite najbližu CCC prodavaonicu.

Vaša reakcija na temu