Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BACKBAR PLANA B: Fanovi Đorđa Balaševića moći će uživati...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACKBAR PLANA B: Fanovi Đorđa Balaševića moći će uživati...

Ringišil nastupa u subotu, a dan ranije grupa Dreamers

BackBar Plana B je objavio vikend program: u petak, 31. ožujka, nastupa grupa Dreamers koja će izvoditi ex-yu rock hitove, a u subotu, 1. travnja, svirat će Balašević tribute band Ringišpil.

- Dreamersi će svirati hitove bendova kao što su Azra, Električni orgazam, Bijelo dugme, Riblja čorba, Idoli, Haustor, Prljavo kazalište, Bajaga, Film, Zabranjeno pušenje, Đorđe Balašević, Majke, Parni valjak, Psihomodo pop, Let 3, Opća opasnost, Partibrejkers i mnogi drugi... - naveli su iz splitskog kluba.

Ringišpil, band koji izvodi najveće hitove nikad prežaljenog 'Panonskog mornara', dolazi u BackBar Plan B dan kasnije.

- Fanovi Đorđa Balaševića će moći uživati u njegovim najvećim hitovima: Oprosti mi Katrin, Život je more, Neki novi klinci, Priča o Vasi Ladačkom, Lepa Protina kći, Boža zvani Pub, Pesma o jednom petlu, Svirajte mi 'Jesen stiže, dunjo moja' i mnoge druge nezaboravne pjesme... - poručili su iz BackBara.

Karta košta 10 eura, a može se kupiti preko Eventima.

Obje večeri startaju u 22 sata, a koncerti u 23.

Vaša reakcija na temu