Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BACKBAR PLANA B: Koncert posvećen EKV-u
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACKBAR PLANA B: Koncert posvećen EKV-u

'Ekatarina Velika ostavila je snažan i neizbrisiv trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bendovima je bila uzor u stvaranju'

Koncert tribute benda Krug posvećen Ekatarini Velikoj održat će se u BackBaru Plana B u subotu, 18. ožujka. Krug je nastao u proljeće 2006. godine, osnovan je kao fuzija glazbenika, članova originalne postave EKV-a s grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na beogradskoj glazbenoj sceni. 

- Ekatarina Velika ostavila je snažan i neizbrisiv trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bendovima je bila uzor u stvaranju. Ovaj koncert je u znak sjećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili - naveli su iz BackBara Plana B.

Motiv 'Kruga' je da daju doprinos u očuvanju sjećanja na VD-a, Milana, Bojana i Margitu, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, žele pružiti mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo, da dio tog duha osjete na njihovom koncertu.

Glazbenici u Krugu su: Marko Milivojević - bubnjar s najdužim stažom u EKV-u, koji je u EKV došao 1991. godine i svirao na albumima 'Dum dum' i 'Neko nas posmatra', kao i na live albumu 'Kao u snu'. Zatim Dragiša Uskoković Ćima - bas, koji je svirao na albumima 'Neko nas posmatra' i 'Kao u snu' te na velikom broju živih svirki u to vrijeme. Dejan Tomović Tomke - klavijature, surađivao s mnogobrojnim istaknutim glazbenicima i bio član kultnih beogradskih rok grupa. Nemanja Dašić - vokal i gitara, bivši član beogradskih Vampira. 

O koncertu su rekli:

Mi koncerte, upotpunjene i video artom, doživljavamo kao našu privilegiju da s gostima na bini, prijateljima i publikom podijelimo našu fascinaciju sa svim tim ljudima i njihovim idejama.

Početak večeri je u 22 sata, svirka počinje u 23, a ulaznice po cijeni 12 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio.

Vaša reakcija na temu