Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BACKBAR PLANA B: Koncertna sezona je završila, ali...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACKBAR PLANA B: Koncertna sezona je završila, ali...

Popularno okupljalište idealno je mjesto za organizaciju raznih događaja

Koncertna sezona BackBara Plana B je završena, iza nas su večeri posvećene Azri, Darku Rundeku, Đorđu Balaševiću, EKV-u, Bijelom dugmetu, grupi Red Hot Chili Peppers, ABBA-i, The Doors...

Koncerte su održali i Natali Dizdar, Elemental, Psihomodo pop, Šetači...

- Hvala svima koji su se s nama družili ovu koncertnu sezonu, nadamo se da se vidimo ponovno u studenom - poručili su iz BackBara.

Osim odličnim koncertima u intimnoj atmosferi, ovaj klub je poznat i po organiziranju raznih drugih događaja, tipa teambuildinga, konferencija ili sličnih evenata.

- Iznajmite prostor, izaberite hranu i piće iz naše široke ponude, pozovite ljude i organizirajte svoj događaj prema vlastitim željama! - kazali su, a za s pitanja i rezervacije naveli su broj mobitela 097 649 2003.

Vaša reakcija na temu